LFBS Open Water Kampioenschap – annulering

Naar aanleiding van de Overlegcomité van deze vrijdag 04/06, komen we bij u terug om de annulering aan te kondigen van het LFBS Open Water Kampioenschap gepland in het Lac des Vieilles Forges.

Tot deze vrijdag hadden we gehoopt op gratis PCR-tests voor minderjarigen vanaf 25/06. De accommodatie voor sport- en andere stages was bijvoorbeeld vastgesteld op 25/06 en niet op 01/07.

Helaas zullen de gratis PCR-tests (zie de voorwaarden op info-coronavirus.be) voor minderjarigen en bepaalde volwassenen alleen gelden voor de maanden juli, augustus en september.

Gezien de kosten van deze tests is het voor ons onmogelijk ze aan atleten en hun gezinnen op te leggen. Daarom kunnen we dit kampioenschap in Vieilles Forges niet handhaven.

Na overleg met onze andere locatie, het meer van Butgenbach, blijkt dat CS Worriken geen onderdak kan bieden aan onze wedstrijd gedurende 2 dagen. Het aantal toeristen (vol terrein) in combinatie met onze organisatie zou te veel mensen in het wedstrijdgebied hebben betekend. Vooral op zaterdag.

Wij betreuren het dat wij dit besluit tot afgelasting moeten nemen en opnieuw een jaar moeten wachten voordat wij ons kampioenschap kunnen reorganiseren.

Tot dan zullen we ons concentreren op de Belgische Open Water Kampioenschappen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Reacties zijn gesloten.

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑